De HazenRun is powered by:

BTN de Haas (sinds 1925 ) is een agrarische groothandel. Nog steeds beschouwen we de agrarische sector als één van onze belangrijkste doelgroepen. We streven ernaar zowel kwalitatief als prijstechnisch toonaangevend te zijn in deze sector.

Maar wij richten ons ook op andere doelgroepen. Onder het motto ‘voor boeren, burgers en buitenlui’ specialiseren wij ons ook in ‘Tuin en park’ artikelen en ‘Outdoor’ speelgoed en bedrijfskleding. Dit is een doorslaand succes. Zozeer zelfs dat we met de verkoop van trampolines en zitmaaiers tot de marktleiders in Nederland worden gerekend.

Uw bezoek aan ons bedrijf stellen we zeer op prijs omdat we persoonlijk contact met onze relaties van groot belang vinden. Kortom ‘Boeren Burgers en Buitenlui’ kopen bij BTN de Haas in Groningen.

De HazenRun is powered by:

“Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!” Bij SKSG (Stichting Kinderopvang Stad Groningen) snappen we dat ieder kind uniek is en behoefte heeft aan andere ondersteuning. Met meer dan 100 locaties (inclusief gastouders)  is er altijd een locatie in de buurt die past bij jouw wensen.

Wij verzorgen alle vormen van professionele kinderopvang bij kindercentra en gastouders, verspreid over de stad Groningen en de regio. En dat al 115 jaar! Met onze ervaring bieden we kwalitatief hoogwaardige kinderopvang. Veilige, veelvormige en verantwoorde opvang voor kinderen is het hart van ons pedagogisch beleid, dat samen met ouders en medewerkers is ontwikkeld. Via het menu rechts lees je meer over de organisatie van SKSG.

BRENDS EVENTS maakt zich in samenwerking met haar partners sterk voor een actieve en gezonde leefomgeving. Ook willen we zoveel mogelijk mensen op een speelse en sportieve manier in contact brengen met (bewegen in) de natuur. Dit doen we door het organiseren van een uniek sportevenement waar jong en oud aan kan deelnemen. Om het evenement voor iedereen toegankelijk te maken is het mogelijk om partner te worden van het evenement! Met uw bijdrage maakt u namelijk niet alleen het evenement als geheel mogelijk; dankzij uw bijdrage zijn wij in staat om startbewijzen te sponsoren voor deelnemers voor wie het anders niet mogelijk zou zijn om deel te nemen.